Епископ Сергије примио проф. др Душана Марковића и проф. др Мрђана Млађана

Објављено: 21. марта 2019.
Категорија: Новости, Фото галерија
Број читања: 1099

Његово Преосвештенство Епископ бихаћко-петровачки Господин Сергије примио је у својој резиденцији у Босанском Петровцу Господу Душана Марковића, доктора економских наука и професора Универзитета у Београду те Господина Мрђана Млађана доктора економских наука, професора економских наука на постдипломским студијама економије у Висбадену у Њемачкој.

Преосвештени Владика је са Господом професорима размотрио низ питања битних за унапређење квалитета живота и одрживог повратка епархиота на територији Епархије бихаћко-петровачке.
Господа Професори су руковођени духом родољубља самостално разрадили низ пројеката које је могуће имплементирати у практичном животу људи на овом простору и на тај начин ојачати економски фактор како епархиота ове Епархије тако и црквених јединица Епархије бихаћко-петровачке.
Обе стране су закључиле да су Епархија бихаћко-петровачка и њени вјерници у одређеном смислу у положају као и Срби на Косову и Метохији, административно и економски одсјечени од својих центара Бања Луке и Београда.
Господа Професори су у поподневним сатима, а благословом Епископа Сергија имали и врло конструктиван састанак са челним људима Фондације „ЗАДУЖБИНА“.

Линкови аудио фајлова који се налазе у овом чланку.