ПРИПАДНИЦИ ЕУФОРА КОД ЕПИСКОПА БИХАЋКО-ПЕТРОВАЧКОГ

Објављено: 3. новембра 2016.
Категорија: Новости
Број читања: 441

Његово Преосвештенство Епископ бихаћко-петровачки Господин Атанасије је данас, 03. новембра 2016. године, у Епископији у Босанском потровцу примио у посјету припаднике ЕУФОР-а, односно „LOT“ тим (Тим за везу и посматрање) из базе Еуфора у Цазину. Посјета је заказана од стране гостију поводом представљања и упознавања нових официра овога тима Rotaru Alex i Ciobanu Mihai, који су као и њихови предходници из састава Румунске војске дошли  и преузимају дужности за наредни период у овој бази ЕУФОР-а у Цазину.

Познато је да Епископ Атанасије и припадници ЕУФОР-а из Цазина имају блиску комуникацију и често се сусрећу. Овом приликом домаћин и гости су разговарали о животу православних вјерника и проблемима са којима се сусрећу. Током разговора Епископ је упознао припаднике са историјом Епархије бихаћко-петровачке, православним манастирима у њој и природним љепотама којима се протеже Епархија бихаћко-петровачка.

            На крају разговора Епископ Атанасије је захвалио припадницима ЕУФОР-а на посјети и пожелео им добродошлицу у Крајину, а са друге стране, официри ЕУФОР-а захвалили су домаћину на гостопримству и одвојеном времену за овај сусрет и упознавање.

Линкови аудио фајлова који се налазе у овом чланку.